Ivà Bonet Mut
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

S3. Ivà Bonet Mut (COMPROMÍS) 43 anys. Enginyer tècnic agrícola.

 

Estic casat amb dos fills, actualment sóc el portaveu local de Compromís a Gandia i em presente en la llista de Compromís +´ Gandia Unida perquè el proper diumenge 26 de maig ens juguem moltíssim en les eleccions locals. Ens juguem que el canvi que començarem a Gandia fa 4 anys, quan tirarem a la dreta i tancarem l’època més obscura de la democràcia en Gandia, no torne. Ens juguem que la platja de l’Auir, la marjal i Marxuquera tinguen un futur, que els nostres fills i néts puguen heretar una ciutat sanejada i sense deutes, que continuem abaixant els impostos, que continuem millorant l’educació amb nous col·legis i escoletes públiques, que Gandia torne a formar part de la Mancomunitat i exercisca de Capital de la Safor, com no hauria d’haver deixat mai de ser-ho. Ens juguem tindre el primer alcalde valencianista d’aquesta ciutat en la seua història i tot el que això significa de dignitat, orgull i futur per a Gandia, la Safor i tot el País.

Write your comment here ...

Deixa un comentari