Irene Perales Herrera
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

12. Irene Perales Herrera (EUPV). 30 anys. Professora d’Història.

 

Treballant per la ciutadania activa dins i fora de les aules. Xarxa Feminista de la Safor i Associació Republicana de la Safor.

Vaig començar la meua relació amb la política al sindicalisme estudiantil a l’institut, per formar part del moviment anti-Bolonya a la facultat i prendre contacte amb organitzacions juvenils de les quals formaria part durant el 15M a València fins a retornar a Gandia en finalitzar els estudis. En arribar, volia posar en pràctica allò que havia aprés: que cal prendre partit. Avui, des d’Esquerra Unida de Gandia construïm teixit social i programa polític, compartint espais amb companyes d’altres organitzacions amb les quals ens uneixen uns objectius i una sensibilitat comuna.

En 2015 vam començar a canviar aquesta ciutat amb la confiança de gandianes i gandians i estem orgulloses del que hem aconseguit en unes circumstàncies excepcionals. L’experiència ens confirma que la unitat fa la força i que conéixer la nostra història ens farà créixer.

Write your comment here ...

Deixa un comentari