Esther Sapena Peiró
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

10. Esther Sapena Peiró (COMPROMÍS). 38 anys. Mestra. Presidenta del grup territorial de la Safor de l’ONG d’Escoles Solidàries.

 

És el moment d’actuar, d’implicar-se i de treballar perquè el canvi que s’inicià fa 4 anys, s’establisca i continue assentant els fonaments d’una societat progressista, centrada en les persones i en el seu benestar.

Dia a dia, durant els últims 15 anys, a l’escola, amb una educació solidària, inclusiva i participativa, he educat als més xicotets en els valors del respecte, la tolerància, la cooperació i l’empatia per tal de formar ciutadans conscients, crítics i actius que participen en la millora de la nostra societat. Ara ha arribat el moment de posicionar-me i d’aprofundir en aquesta tasca participant i defensant un projecte encoratjador i il·lusionant com és el de Compromís +´ Gandia Unida.

És per a mi un honor i tot un repte personal, formar part d’aquesta candidatura, on persones preparades, conscienciades i amb diverses sensibilitats hem sigut capaços d’unir els nostres esforços fent de la  diversitat la nostra eina més potent.

Treballaré, dia a dia, perquè aquesta, la meua ciutat, siga un exemple capdavanter de progrés, en la que la política duga a terme el seu propòsit fonamental: millorar la vida de les persones.

Write your comment here ...

Deixa un comentari