Emili Selfa Fort
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

25. Emili Selfa Fort (COMPROMÍS) 64 anys. Jubilat. Enginyer tècnic industrial.

Vaig nàixer a Beniopa l’any 1955. Sóc enginyer tècnic industrial. He treballat com a professor de Processos i Productes de la Fusta i el Moble a l’IES Tirant lo Blanc de Gandia, on he exercit de vicedirector en diversos equips directius. Actualment estic jubilat de l’ensenyament, però seguisc vinculat a la terra com a agricultor, actualment sóc el síndic de Gandia en la junta de govern de la Comunitat de Regants del Riu d’Alcoi. Pertany al col·lectiu el Bosó de Higgs de lectura i debat, o a l’Associació Centre Musical de Beniopa, entre altres. He publicat molts articles d’opinió i d’investigació etnogràfica a la premsa comarcal. Tinc publicat un parell de llibres. Seguisc entrevistant a persones grans per tal de recollir una part destacada de la memòria popular en perill de desaparéixer.

Vaig participar intensament de la vida pública de la ciutat sent regidor de la UPV i del BLOC i tinent d’alcalde president de la Junta de Districte de Beniopa. També vaig ser durant anys secretari comarcal de la UPV i del BLOC i altres càrrecs orgànics.

M’ha agradat sempre el contacte i la conversa amb la gent, i puc dir, satisfet, que he gaudit de la meua dedicació professional i especialment de la pública. És per això que quan m’han demanat que tanqués aquesta llista municipal de la coalició, que tan bé ha treballat aquests quatre anys, he respost afirmativament i entusiasmat.

Sempre hem estat decisius i ara més que mai.

Write your comment here ...

Deixa un comentari