Elvira Bañuls Ferrer
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

22. Elvira Bañuls Ferrer (COMPROMÍS). 50 anys. Professora.

Casada i amb dos fills, sóc llicenciada en geografia i història i professora de l’institut Veles e Vents del Grau de Gandia, a més tinc el títol de B2 d’angles i C2 de valencià amb les dues capacitacions per l’ensenyament.

He treballat durant 5 anys al cinema Colom, els caps de setmana mentre estudiava, i posteriorment com a secretària del grup municipal de l’UPV a l’ajuntament de Gandia, durant 4 anys. He sigut empresària, junt amb el meu germà Andreu, de la llibreria ferrer fins que vaig optar per l’ensenyament.

Em presente a la llista de Compromís +´ Gandia unida, perquè amb la configuració del nou ajuntament podem crear una ciutat d’esquerres i nacionalista i a la nostra candidatura tenim les persones que ho poden fer possible.

Write your comment here ...

Deixa un comentari