Carme Puig Martí
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

11. Carme Puig Martí (INDEPENDENT). Llicenciada en psicologia i màster en psicopatologia

 

Grauera de naixement, vaig estudiar al Joan XXIII, a l’IES Maria Enríquez i a la Universitat de València, sempre en valencià, més tard a la Universitat Autònoma de Barcelona on vaig cursar un màster.

He realitzat moltes feines, des de gelatera, socorrista, classes, netejant piscines, monitora de rem i ja com a psicòloga vaig fer una col·laboració a l’Hospital Clínic de València al departament de neuropsicologia i al psiquiàtric de Bétera.

Després vaig marxar a viure a Barcelona, 10 anys, allí he treballat en salut mental, gent gran, immigració, salut, serveis socials, protecció del menor, etc.

A la nostra ciutat vaig començar de zero de nou però sempre en moviment, he estat com autònoma molts anys, col·laborant amb l’Ajuntament de Gandia en el I Pacte Ciutadà Contra la Violència de Gènere, més tard a l’Ajuntament de Gata de Gorgos com a psicòloga de serveis socials i actualment treballe al EEIIA ( Equip Específic Intervenció Infància i Adolescència) a Alcoi i al col·legi Los Naranjos de Gandia com a psicòloga.

En tornar també durant uns ‘anys vaig estar col·laborant al Magazim de Ràdio Gandia fent una secció de psicologia.

“Sempre avant, amb molta feina i molt esforç però sempre avant.

La Mar és la meua passió, ho portem a la sang els de casa i la muntanya el nostre refugi.

Done aquest pas endavant, per tal d’acompanyar a gent valenta que vol treballar per la nostra ciutat, continuar la feina iniciada, aportar i donar l’impuls que necessita Gandia perquè siga una ciutat de totes i per a tots …”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari