Antonio Orengo Contreras
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

13. Antonio Orengo Contreras (ERPV). 54 anys. Enginyer Agrícola.

Fill de Beniopa. Vaig estudiar Enginyeria Tècnica Agrícola i diversos cursos de postgrau en diferents universitats al voltant de l’Agricultura Ecològica, la restauració d’espais degradats, l’estudi dels ecosistemes mediterranis i d’educació ambiental, entre altres. M’he dedicat a l’ensenyament com a professor de Formació Professional en l’àmbit de l’agricultura i el medi ambient. He redactat diversos projectes de restauració ambiental i d’educació ambiental a la nostra ciutat així com el projecte d’horts socials ecològics. Participe en programes de divulgació ambiental en diferents revistes, ràdios i televisions. Sóc autor de diferents llibres de divulgació etnobotànica. Em presente com a candidat perquè l’ecologia i la sensibilitat ambiental formen part de cadascuna de les decisions que es plantegen en l’àmbit municipal. Que el fet ambiental siga transversal i que les coses més petites i subtils siguen tan importants com els grans projectes de caràcter ambiental.

Write your comment here ...

Deixa un comentari