Per unes Falles Accessibles
13 de març de 2019 per mesgandiagrup

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat del president i la secretària de l’Associació de Diversitat Física Gandia, Daniel Suárez i M. Àngels Delgado, respectivament, han presentat aquest matí la campanya de conscienciació i visibilitat al voltant de les dificultats del col·lectiu per tal de gaudir de les Falles en igualtat de condicions, que la resta de la ciutadania. Així, sota els lemes: “Falles de Gandia, espai per a totes” i “Cremem barreres”, i amb la complicitat de la Federació de Falles de Gandia, hi haurà cartells a les tanques perimetrals dels monuments fallers per tal de facilitar-les el pas i també espais reservats a ‘les mascletaes’, entre altres accions.

“La idea naix en l’exposició al voltant de la diversitat física que va realitzar l’associació i on es donava visibilitat a les barreres arquitectòniques que, malauradament, encara existeixen. També en els àmbits festius, com ara les Falles. Pensem que les Falles són festes de totes i tots i tothom té dret a gaudir-les”.

Suárez ha agraït a la família fallera la col·laboració i la sensibilitat “que ens permetrà acudir a gaudir dels monuments fallers i altres actes”.

Finalment, Delgado ha convidat la ciutadania a la cremà de la xicoteta falla que el col·lectiu ha elaborat, el pròxim dilluns, 18 de març, davant la seu de l’associació de Diversitat Física Gandia.

Write your comment here ...

Deixa un comentari