La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, ha participat a Madrid a l’Assemblea de les ciutats membres de la Red Retos, on s’han explicant les línies d’ajudes i subvencions per a l’any 2019 i que ha comptat amb la presència de la Ministra de Treball, Magdalena Valerio.
En la reunió s’han repassat les actuacions noves i innovadores realitzades en els diferents territoris en l’àmbit de la Responsabilitat Social i s’ha proposat l’organització d’un acte de reconeixement per part del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social als territoris socialment responsables.
Izquierdo hi ha presentat el projecte experimental d’ocupació “La Safor emprén”, dins l’ Acord Territorial La Safor per l’ocupació, un projecte en comú a la comarca subvencionat per GVA Labora en materia d’ocupació per conèixer les tendències i potencialitats del teixit productiu i les necessitats dels recursos humans del territori; així com desenvolupar actuacions innovadores.
La Red Retos es va constituir formalment el 15 d’abril de 2008 amb la finalitat de ser una referència en responsabilitat social territorial, desenvolupant des de llavors de manera constant la seua activitat, sent ja un referent nacional i internacional en la promoció dels valors i principis de la responsabilitat social.
La Red Retos, en l’actualitat, compta amb 28 territoris membres, des de Comunitats Autònomes fins a Comarques, Diputacions Provincials, Ajuntaments o fins i tot associacions veïnals de tots els racons de l’Estat.
Write your comment here ...

Deixa un comentari