Comerç presenta les activitats de Nadal als barris
13 de desembre de 2018 per mesgandiagrup

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, ha presentat les activitats de Nadal específiques, “Nadal als barris”, que ha organitzat el seu departament per dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat, així com les del nou Espai Mercat Prado, “mostrant una ciutat molt atractiva per tal de visitar i anar de compres també al Nadal”.

Caseta del donyet del Pare Noel i del patge dels Reis Mags

Izquierdo ha presentat, en primer lloc, el calendari de visites del donyet del Pare Noel i el patge dels Reis Mags. “Des de Comerç donem suport logístic a la recollida de cartes i peticions, tant per al Pare Noel com per als Reis Mags. Una caseta decorada, amb una actuació pensada i dirigida pel Teatre del Raval, esperarà els xiquets de cada barri començant hui mateix, dimecres 12 desembre, de 17.30 a 20.30 h, a la plaça sant Josep”.

Les dates en què el donyet i el patge estarà en cada barri de Gandia, el seu horari i localització exacta es troben en el fullet d’activitats de Nadal de l’Ajuntament de Gandia i es recordaran puntualment en les xarxes socials de l’Ajuntament, per a que tothom puga anar al seu barri (o a un altre!)

Però sens dubte, la principal novetat d’enguany són les activitats programades a la nova sala polivalent Espai Mercat Prado:

Mercat #PradoTerra

Tindrà lloc de divendres 21 a diumenge 23 de desembre en l’interior de la sala polivalent del Mercat del Prado (Espai Mercat Prado) i reunirà a una desena de productors locals que oferiran els seus productes artesanals directament al públic. Al llarg dels dies de celebració de #PradoTerra es realitzaran activitats culturals i musicals i hi haurà un espai amb activitats per als més menuts.

Activitats nadalenques en l’Espai Mercat Prado

Al llarg dels dies entre Nadal i Reis es realitzaran diversos tallers per a xiquets de pastisseria i manualitats en l’Espai Mercat Prado:

– Del 27 al 29 de desembre: Tallers infantils de cuina. D’11 a 13 h i de 17.30 a 19.30 h. Amb la col·laboració de l’Associació de Pastissers i Forners de Gandia.

– 2, 3 i 4 de gener: Tallers infantils de manualitats. De 10 a 11.30 h, d’11.30 a 13 h, de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20 h. Hi col·labora Asmisaf.

Els tallers són gratuïts, però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades: urbalabgandia.com/tallers-infantils

Trasllat del mercat tradicional dels dissabtes a l’altre extrem del Passeig Germanies

Per motiu de la instal·lació d’una Fira de Nadal en l’espai del recinte firal, el tradicional mercat a l’aire lliure dels dissabtes a l’altra banda de la passarel·la sobre el Serpis (parc Ausiàs March) s’ha hagut de traslladar al sector entre Beniopa i el Passeig/Roís de Corella. El trasllat durarà quatre setmanes (dies 15, 22, 29 de desembre i 5 de gener), començant aquest mateix dissabte i acabant just després de Reis. Per a estimular una miqueta el mercat aprofitant les dates de Nadal en eixa ubicació alternativa del mercat farem activitats d’animació (circ i música de carrer), i depenent de les setmanes repartirem sucs o bunyols per als clients. És una magnífica oportunitat per a visitar el mercat, que com sabeu és el més gran que se celebra a Gandia i té una varietat enorme de productes i ofertes”, ha assegurat l’edil de Més Gandia.

2 hores d’aparcament gratuït al Centre Històric

Finalment, la regidora de Comerç ha recordat que l’Ajuntament regalarà tots els caps de setmana (divendres, dissabte i diumenge) de Nadal, i el 24 i el 31 de desembre, dues hores gratuïtes a l’aparcament del Centre Històric. La resta de tarifa és d’1 € l’hora. Començarà el pròxim divendres, 14 de desembre.

A més a més, es mantenen les 385 places d’aparcament gratuït a l’aire lliure del parc Ausiàs March.

Write your comment here ...

Deixa un comentari