La regidora de Comerç, Alícia Izquierdo, acompanyada del president i la responsable de comunicació de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i Gemma García, respectivament, presenten una nova edició de la campanya “Botigues al carrer”, que tindrà lloc el pròxim dissabte 22 de setembre. “La principal novetat és que per primera vegada es farà per finalitzar la temporada d’estiu, repetint així l’exitosa campanya que es realitza amb el canvi de temporada d’hivern a primavera”, ha explicat Pedro Izquierdo. Així, els comerços associats oferiran descomptes especials en productes finals de temporada que, en alguns casos, poden arribar fins al 70%.

L’Ajuntament hi col·labora també regalant 2 hores d’aparcament gratuïtes al pàrquing del Centre Històric (antic Serpis). “A més, a l’igual que fem durant tot l’any, els comerciants obsequiem els nostres clients amb tiquets gratuïts, tant per a l’aparcament del Prado, com del Centre Històric”, recorda García. Si tenim en compte que als dos pàrquings municipals la tarifa és d’1 € l’hora, aparcar per comprar al matí o la vesprada pot eixir gratuït.

“Cal recordar, que tots els caps de setmana el Centre Històric ofereix alguna activitat per als visitants. La veritat que es nota el treball i l’esforç de dinamització que està realitzant la nova directiva de la cooperativa”, ha destacat la regidora, qui s’ha congratulant per les bones expectatives del sector davant la instal·lació al centre de la ciutat d’importants cadenes i l’apertura de nous establiments en locals que estaven tancats, “el que demostra la confiança d’aquestes empreses en el nostre model únic de centre comercial obert, que es complementa amb una magnífica oferta gastronòmica i patrimonial”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari