II Fira de la Cervesa Artesanal de Gandia
18 de maig de 2018 per mesgandiagrup

La regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i la responsable de comunicació de l’associació, Gemma García,  presenten la II Fira de la Cervesa Artesana de Gandia. La qual fira s’inaugura hui divendres a les 13:30 h

La II Fira de la Cervesa Artesana de Gandia tindrà lloc hui divendres 18 i demà dissabte 19 de maig, en la plaça de l’Escola Pia, en horari d’11 h a les 22 h.

El dissabte, a les 20:30 h hi actuarà en directe la banda de Pop-Rock espanyol tribut a les dècades dels 80 i 90, Los Ray-Band.

5 marques valencianes estaran presents amb els seus productes: Tercer Tiempo, Abadía, Antiga Artesana, Spigha i Althaia.

Alícia Izquierdo ha destacar com a novetat que “enguany, a més del departament de Comerç de l’ajuntament, també va a col·laborar el departament de Turisme amb l’objectiu d’integrar les dues àrees en iniciatives comunes amb les associacions de Gandia.” També ha volgut agrair el fet que “es desenvolupen aquest tipus d’iniciatives pel seu valor en la dinamització dels barris.”

Per la seua banda, Pedro Izquierdo ha recordat que enguany l’ajuntament cedirà dues hores d’aparcament gratuït als assistents en el pàrquing del Centre Històric.

Write your comment here ...

Deixa un comentari