Xavi Ródenas Mayor
28 de febrer de 2015 per jordi

5. Xavi Ródenas Mayor (INDEPENDENT). 39 Anys. Enginyer forestal. Plataforma pels Pobles de la Safor. INDEPENDENT

Salut! Sóc Xavi Ródenas, enginyer de forests, ecologista, empresari i amant de les muntanyes i els boscos. Vaig decidir l’oferiment dels meus companys i de les meues companyes de l’Assemblea Més Gandia perquè sempre he lluitat per la unitat popular de l’esquerra alternativa, i ara per fi ho hem aconseguit. Pense que la política és l’instrument més important que tenim els humils per véncer als poderosos i vull que la força política que governe Gandia represente a les persones i no als bancs, a les constructores o a les famílies vinculades al poder. La natura és la font de tota l’economia que generem i vull, quan més present la tinguem millor ens anirà. Per això vull treballar perquè tota presa de decisions la tinga en compte.

Write your comment here ...

Deixa un comentari