Vicent Terol i Calabuig
28 de febrer de 2015 per jordi

7. Vicent Terol i Calabuig (ESQUERRA REPUBLICANA). 45 anys. Professor de Llengua i Literatura Catalanes d’Educació Secundària. STEPV.

Em presente en la coalició MÉS GANDIA amb la il·lusió que desperten les grans fites. Perquè crec que és la millor opció per recuperar Gandia per a les persones. La millor opció per dignificar Gandia i per sentar les bases del futur i de la modernitat. Per cohesionar-la i projectar-la a l’exterior. I perquè hem de llegar als nostres fills la ciutat amable, sana, pròspera i plena, que es mereixen. La ciutat de tots i per a tots. La ciutat republicana. Vaig ser militant fundacional del Front pel País Valencià fins que s’hi va integrar a Esquerra l’any 2000, on he estat membre de l’Executiva i de la Permanent en diferents períodes.

Write your comment here ...

Deixa un comentari