Toni Sánchez Pardines
28 de febrer de 2015 per jordi

6. Toni Sánchez Pardines (EUPV). 32 anys. Músic i escriptor. Llicenciat en filosofia i mestre de castellà per a estrangers.

Sóc nascut a Oriola, al sud del País Valencià, com tota la meua família, però des de ben petit he viscut a Gandia. Ací he conegut el món del treball, ple d’injustícies i d’explotació, però també he aprés a estimar una terra, una cultura, i una gent preciosa que cal recuperar per a poder gaudir-la. Per això estic en Més Gandia, perquè soles nosaltres podrem fer que la ciutat siga exemple de convivència i igualtat. Perquè els músics i els filòsofs, a banda d’interpretar, també hem de ser capaços de transformar i construir. Perquè necessitem Gandia, i Gandia ens necessita.

Write your comment here ...

Deixa un comentari

1 comment

  1. Molt gran! Enhorabona i molta sort, tant a la política com a la música. +Gandia!!!

    Respon Edita