Rafa Ferrer Navarro
28 de febrer de 2015 per jordi

13. Rafa Ferrer Navarro (COMPROMÍS). 23 anys. Tècnic d’Imatge. Tècnic en gestió d’empreses turístiques i agències de viatges. Estudiant.

A molts no els agradaria ser el número 13 d’una llista, però jo no crec en la sort. Les coses s’aconsegueixen amb el treball constant i el bon fer. Nosaltres hem llaurat bé i hem plantat la llavor del canvi, ara necessitem el vostre suport perquè done bons fruits. Sé que sóc jove, però la gent jove som la que hem d’empentar i contagiar l’entusiasme, sense oblidar mai el bagatge dels que ens han precedit. A més aporte la sensibilitat i la valentia per no ignorar aquelles persones que travessen una greu situació. Perquè hem d’aconseguir crear una xarxa social que no excloga ningú per motius econòmics. La joventut no som el futur, som el present.

Write your comment here ...

Deixa un comentari