Pau Cots Aparici
28 de febrer de 2015 per jordi

17. Pau Cots Aparici (COMPROMÍS). 27 anys. Advocat. Llicenciat en Dret i Màster Universitari en Advocacia.

Per començar diré, sóc Pau Cots Aparisi, membre de Joves amb Compromís de Gandia i de Joves amb Compromís Safor-Valldigna, i a més a més, jove advocat exercint a la ciutat de Gandia.

Resulta necessari traslladar, que la meua candidatura de Més Gandia ve intrínsecament lligada al patrocini dels principis d’honestedat i concepció de l’ètica i la dignitat com a pilars fonamentals del què preceptua la resta. Caldrà destacar la defensa dels drets socials, del valencianisme, l’aposta per la joventut i el suport als emprenedors, entre altres, com a objectius a complir per satisfer la meua humil aportació.

Write your comment here ...

Deixa un comentari