Maria Àngels Durà Miralles
28 de febrer de 2015 per jordi

8. Maria Àngels Durà Miralles (COMPROMÍS). 53 anys. Professora d’Economia d’Educació Secundària.

Em presente perquè pense que no hi ha prou a queixar-se de com van les coses i per a millorar la nostra societat hem d’implicar-nos dia a dia en els afers col·lectius, que no podem deixar en mans de polítics professionals. Em presente perquè vull un País més just, més digne i més valencià per als meus tres fills i tots els que vullguen viure entre nosaltres. Em presente perquè vull un País que done oportunitat de treballar ací als nostres jóvens sense que es vegen obligats a buscar-se treball lluny de casa. Em presente perquè vull una ciutat que siga governada per gent honesta i treballadora, que escolte la veu del veïnat i busque, per damunt de tot, el bé comú i el benestar de la majoria.

Write your comment here ...

Deixa un comentari