Laura Morant Peiró
28 de febrer de 2015 per jordi

2. Laura Morant Peiró (COMPROMÍS). 33 anys. Mestra i professora de Llengua i Literatura Valenciana. Membre de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Safor-Valldigna. Portaveu del Col·lectiu Local de Compromís per Gandia.

Tinc la sort de formar part de la candidatura de Més Gandia (que integrem Compromís, EU i ERPV amb persones independents) ocupant el número 2 de la llista, amb la qual ens presentarem a les eleccions municipals. I sóc una mestra dins de Compromís, que compagina la seua professió amb la gestió del meu col·lectiu local. També he sigut la secretària d’organització, i fins fa uns anys, secretària local de BLOC JOVE de Gandia. Actualment, sóc la responsable d’Educació a l’Executiva Comarcal de la Safor-Valldigna, i també sóc Consellera al Consell General de Compromís. A més, com a mestra i professora, sóc membre de la plataforma per l’ensenyament públic, i participe a “l’Assemblea Més Gandia” de lluita conjunta al carrer, i he col.laborat o format part de les associacions contra el maltractament animal, per salvar la platja de l’Auir, i un fum de coses més. He sigut també sòcia d’ACNUR, ACPV i de Creu Roja. I he escrit i continue escrivint articles d’opinió per a diversos mitjans de comunicació.

Write your comment here ...

Deixa un comentari