Josepa Costa i Múrcia
28 de febrer de 2015 per jordi

23. Josepa Costa i Múrcia (ESQUERRA REPUBLICANA). 44 anys. Diplomada en Magisteri i llicencia en Psicologia per la Universitat de València. Sòcia d’ACPV 

Vaig nàixer a Gandia l’any 1970 i vaig en la candidatura de Més Gandia perquè crec que és el millor projecte per aquesta ciutat. Treballe com a tècnica de Promoció Lingüística i Cultural al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. He participat de l’activisme social des de ben jove en diferents associacions de caire cívic, cultural i ecologistes. Sóc sòcia d’Acció Cultural del País Valencià i d’ACNUR (ONG d’ajuda als refugiats), membre del Patronat de la Fundació Casal Jaume I de la Safor Valldigna per ACPV i membre de la Plataforma per l’ensenyament Pública de la Safor Valldigna. Vaig militar en el Front pel País Valencià fins a l’any 2000 en què aquest partit va entrar a formar part d’ERPV.

Write your comment here ...

Deixa un comentari