Isabel Canet Ferrer
28 de febrer de 2015 per jordi

10. Isabel Canet Ferrer (INDEPENDENT). 44 anys. Escriptora i historiadora. Llicenciada en Geografia i Història. Presidenta d’Arc de Mig Punt. Membre de Saforíssims i del CEIC Alfons el Vell.

He treballat molt en la defensa del patrimoni cultural de Gandia i la Safor d’ urant els últims anys des de l’associació Arc de Mig Punt, en front d’uns governs municipals que han negligit totalment les seues obligacions legals al respecte. Ara m’he integrat en la candidatura de Més Gandia perquè confie en la seua gent i en la seua voluntat de canvi, concretada en un programa electoral que catalogarà, protegirà i promocionarà el nostre patrimoni en benefici de la societat. Sols així Gandia tornarà a ser un referent cultural dins del País Valencià. Em compromet a aportar la meua experiència, coneixements i professionalitat.

Write your comment here ...

Deixa un comentari