Irene Perales Herrera
28 de febrer de 2015 per jordi

12. Irene  Perales  Herrera (EUPV). Llicenciada en Història. Màster en Professorat de Secundària, especialitat Ciències Socials.

Hui, acabats els estudis per ser professora d’Història i subsistint amb treballs temporals i precaris, dedique la meua energia i preparació a l’assemblea Més Gandia perquè em preocupa aquesta ciutat i les persones que veig pels seus carrers. La situació de fallida i deute a la que ens ha portat el bipartidisme amb la seua corrupció i incapacitat només pot ser revertida amb unes mesures socials urgents i emanades directament de la ciutadania que pateix el desconeixement de la realitat que tenen els seus governants.

Per açò crec en un espai en el qual prima la participació ciutadana i el codi ètic, una àrea que treballa per les carències urgents de la ciutat. Més democràcia i menys retallades, en un projecte i amb una il·lusió que fins ara mai no s’havia vist a la ciutat dels Borja.

Write your comment here ...

Deixa un comentari