Eduard Banyuls Fuster
28 de febrer de 2015 per jordi

9. Eduard Banyuls Fuster (INDEPENDENT). 26 anys. Músic. Portaveu de l’Assemblea Més Gandia.

Encara que puga identificar-me amb l’etiqueta de músic per devoció, realment m’agrada més definir-me com una persona amb la necessitat incansable d’aprendre constantment. Crec en el coneixement i en el saber com una eina necessària per a fer-nos més lliures, aplicant-lo tant a la lluita social com a àmbits més personals. Sóc fonamentalment autodidacta i veig imprescindible que la cultura i les eines necessàries per a aprendre estiguen a l’abast del poble, tant en àmbits acadèmics com socials. Aconseguir l’equilibri és una màxima que trobe innegociable, i és ahí on he enfocat i enfocaré tots els meus esforços, començant pel meu entorn, el meu barri Benipeixcar i la meua ciutat, Gandia.

Write your comment here ...

Deixa un comentari